Nära. Effektiva. Branschoberoende.

Vi är bryggan mellan marknadens vassaste kompetens och mest spännande arbetsgivare. Vi är lika nära våra kunder som kandidater, för vi vet att långsiktiga samarbeten bygger på goda relationer.

Wepartner Supply Chain verkar branschoberoende med rektytering, bemanning och interimslösningar inom supply chain, inköp och logistik – och alla roller kopplade till det. Vi har själva lång erfarenhet av hantverket och tillsätter allt från inköps- och logistikchefer till supply planners och strategiska inköpare. Ert behov och er affär står i fokus, men vi tar gärna ett helhetsgrepp kring att lösa era personella utmaningar.

Genom att ta ett 360-gradersperspektiv på alla tillsättningar vågar vi lova resultat och två nöjda parter i varje process. Vi genomför uppdragen med total kontroll över varje detalj, från identifierat behov till presentation av slutkandidater och avtalsskrivning. Vårt mål är att bygga en långsiktig relation med er – där ni vet precis vad ni får.

Wepartner Supply Chain är en del av Wepartner. Tillsammans förvaltar vi starka och breda nätverk inom finance, lön och HR samt supply chain. Tillsammans kan vi bli din eller din organisations bästa vän, för en lång tid framöver.

Söker du nya utmaningar eller nya medarbetare? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa varandra.

Victor Carls

Partner Supply Chain
+46 737 080 985 victor.carls@wepartner.se

André Grindefjord

Partner Supply Chain
+46 705 375 764 andre.grindefjord@wepartner.se