Låt oss bygga långsiktighet i er organisation

Vi arbetar alltid utifrån ett 360-gradersperspektiv. För långsiktiga rekryteringar där båda parter vet att de hittat rätt. Det kan vi göra genom breda nätverk, djup erfarenhet och en stor del engagemang.

Relationer är A och O

Rekrytering handlar om förståelse och förväntan. Att ni ska lyckas förmedla vilka ni är, vad ni behöver och vad ni efterfrågar – och kunna få precis det. Vi vet av erfarenhet att vi fungerar som bäst när vi får förtroende att vara er förlängda arm, och det blir vi genom ett nära och ärligt samarbete. Genom att träffa er på er hemmaplan, lära känna er kultur på riktigt och verka för ett långsiktigt samarbete.

360 grader – från kravspec till leverans

Vi har lärt oss att bäst resultat nås genom hårt arbete och detaljkontroll. Därför vill vi, med er fulla insyn, ta ett helhetsgrepp kring er rekrytering. Från att utmana och utveckla ert identifierade behov till att sätta kravspec, genomföra search av kandidater, intervjua och testa. Kort sagt bygger vår metod på att vi sköter all kontakt med såväl er som med era framtida medarbetare. Det ger oss en djupare förståelse för era behov och kandidaternas önskemål, och det vet vi gör skillnad.

Vi kan hantverket och agerar branschoberoende

Vi är specialister på att identifiera möjligheter, potentiella hinder och matchningar. Och på inköp, logistik och supply chain. Med långtgående erfarenhet från roller inom retail och inköp har vi kunnat applicera vår filosofi och metod för rekrytering på det hantverk och de arbetsområden vi kan bäst, oberoende av vilken bransch ni verkar inom. Det är i personen, arbetsgivaren och kulturen den röda tråden behöver löpa och matchningen ske – och den är vi experter på att hitta.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

VICTOR CARLS, PARTNER SUPPLY CHAIN
+46 737 080 985
victor.carls@wepartner.se